IF THIS LOVE WILL EXIST IN MY DREAMS DON'T WAKE ME UP

aboooooo!
Loreen vann, fan va skoj !
Blev as glad sprang upp och ner från trappan, haha
var verkligen bästa låten !
aja säkert många som skriver de men man ska inte gnälla om de för de är inte varje år sverige vinner! wiho.
tillbaka till mitt liv, igår så åkte jag och ida till uppsala efter skolan, fick hem ett par hängslen, fem olika sminkborstar och en bikini! har verkligen inga pengar till stockholm nu, hehe.
Kanske blir att jag ska lämna tillbaka bikinin för de är för stark färg för mig, men om man blir lite brunare så blir de nog bra, den kosta 169 så tyckte de var lite dyrt också. Köpte ju hängslen men jag råka göra sönder dom så ska byta om jag får, men då ska jag byta till blåa istället för svarta :d
Klockan är snart ett så jag är väldigt trött och orkar inte skriva mer, så vi hörs kanske imorgon, eller idag! ;)

helt vanlig söndag

Helllu!
rensar min garderob, lina gör också de så får lite kläder av henne som inte hon kan ha, heheh
min byrå är redan städad så de är skönt, sen blir de att damsuga rummet och damma av byrån (y)
De är lite ovant att se min nya hår färg, blev lite rädd i morse när jag vakna men börjar vänja mig nu så de är bra.
efter vi färga igår så var jag med wiick, vi prata om mycket de var väldigt kul. Fick se hennes klänning den var grymt snygg! Själv så vet jag inte om jag vill ha min längre.... men kan inte köpa ny nu :(
Efter en stund så var vi med becca och melina, trevligt trevligt!
vi får se vad dagen bjuder på!
ja nu ska jag fortsätta att städa ! höööörös.

Vill ha pengar o köpa kläder...

Glömde o säga att jag har fått sommarjobb! skööönt som satan.
så kom jag in på förvarsmakten i ronneby, har man tur eller tur!?
fast kommer inte få så jätte mycket pengar men bättre de än inget !
Blir runt 4000 kr som jag får. Tror jag köper kläder för 1500 så ungefär 300 till ön och sparar resten, underbart !
Här är två små vita saker spm jag vill ha:

HAD A DREAM I WAS KING, I WOKE UP, STILL KING.

Hejhej!
inte bloggat på länge nu, inte bra. har hänt rätt så mycket fast ändå inte, igår så skrev jag ett jätte lång inlägg men så togs de bort så jag orkar inte skriva allt igen...
men om en halvtimme så tar jag min cykel till sara! Får grillmat där, mums. Sen så kommer ida så ska vi basta och bada. Vet inte om de blir att vi kommer sova där eller inte. Imorgon blir de iaf att hitta på något med wiick :)
Hejhej!
inte bloggat på länge nu, inte bra.
har hänt rätt så mycket fast ändå inte, igår så skrev jag ett jätte lång inlägg men så togs de bort så jag orkar inte skriva allt igen...
men om en halvtimme så tar jag min cykel till sara! Får grillmat där, mums. Sen så kommer ida så ska vi basta och bada. Vet inte om de blir att vi kommer sova där eller inte. Imorgon blir de iaf att hitta på något med wiick, gillart !
En sak som jag inte gillar är att jag har fått fräknar eller på ett sätt så är de bra för de betyder att de är lite varmt, men jag tycker jag ser så liten ut i fräknar....

tärnsjö igen

Tjeeeena ! Just nu så sitter jag på china garden med ida. Vi kom nyss från tärnsjö, fattar inte varför men jag är hur trött som helst men jag kanske har sovit i nio timmar. Det blev att ida sov hos martin och jag hos henrik, frös ihjäl nästan skaka som bara den, inte bra. Sen blir de av till wiick, vet inte vad vi ska göra där men de blir väl skoj :) Ni får ha de så bra !

they don't know what we been through, they don't know bout me and you

HALLOJ!
skola idag som vanligt fast de var inte en helt vanlig dag för ida fyllde år också, så grattis till henne igen ;)
efter skolan så följde ida med mig hem, de är inte så fint väder så fanns inte så mycket att göra än att prata o kolla på film så vi kolla på one for de money och friends with benefits så köpte vi chips med smak av varma mackor, hahahha de var helt okej smak :)
imorgon så är de skola sen ska jag o ida simma och när vi kommer till söderfors så ska vi springa med jasmine (y)
nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag sova, godnatt.

THE KILL

hejhej !
kom nyss in från ''gymmet''.
sköönt de, tänkte bara skriva de så att ni inte tror att jag aldrig tränar ;)
ja men nu ska jag duscha, sen sova höööööööööörs

FYLL INTE LIVET MED DAGAR UTAN FYLL DAGARNA MED LIV'

HEEEJ!
Lite dålig uppdatering från mig men de är bara för jag inte haft tid att blogga.
Hela den här veckan har varit gryyyyyym!
I torsdags så var de skola sen så följde jag med becca in till stan, så sov jag hos henne.
På fredagen så var de skola igen, efter så åkte vi till tärnsjö o va med martin o henrik, kom hem fyra på natten så jag o wiick siv hos ida, jag tog elva bussen hem så åkte jag mamma o becca till gävle, köpte ett par skor, en tröja och ett par jeans. När jag kom hem så kom ida till mig, hahah hon städa mitt rum o jag gjorde tacos. Tog halv åtta bussen till tärnsjö, blev att vi sov kvar där, jag somna i soffan, hahah.
Ska bli skönt o sova hemma igen fast de är ju skönt o sova med andra men då ska de va i en stor säng som är lika skön som min lilla säng :)
Duscha nyss så nu ska jag lägga mig, GODNATT!
HAHA VET INTE OM JAG FÅR LÄGGA UPP DOM HÄR BILDERNA FÖR IDA MEN DE SKITER JAG I !

DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TODAY'

TJENIXEN! Lite dålig uppdatering från mig, sorry ! I söndags så vakna jag o becca runt tio kanske, åt frukost o sen skulle vi göra chokladmoussé men de gick inte så bra så gjorde en kladdis istället, ena sidan blev torr men inte den andra, kuligt de! Sen så hoppa vi studsmatta sen så kom wiick o vi prata lite om valborg o sånt. På måndagen så åkte jag o wiick in till Uppsala vid tolv tiden, var väldigt varmt ! sen så kom jag hem o åt, sen så gick jag o ida till wiick för att fixa mig för kvällen. Blev att vi åkte till Östervåla, åkte vid nio tiden kom fram typ halv elva, hahaha Kvällen/natten var väldig rolig fast gjorde ett STOOOORT misstag.... och så blev jag kallad för michelingubbe, väldigt taskigt tycker jag :( aja hade kul i alla fall kom hem typ halv tre, ida sov hos mig o vi somna vid fyra kanske ? så vakna jag klockan sju för att jag inte kunde andas för jag var så täppt i näsan och torr i munnen, lite läskigt de, så somna jag nio o vakna halv elva. jobbig natt! Ida o jag prata om kvällen o skratta åt lite saker sen så gick vi till wiick sen till lavas ida skulle äta. Halv sex så åkte jag o ida till ida, vi somna typ tolv. Ida hade satt klockan på tio i åtta istället för tio i sju, haha Tur att hon vakna halv åtta annars så hade vi missat nationella, heh skolan var som vanligt förutom att vi hade nationella i matte, tror de gick ganska bra iallafall :) Följde med ida hem, vi satt ute o prata sen så spela vi lite tv-spel, skööön dag ! Nu så ska jag städa ur min byrå och min garderob, ska köpa nya kläder o hängslen när jag får mitt barnbidrag :d haha Fint inlägg! ;) hejdå! (ORKAR INTE VÄNDA PÅ BILDERNA)

RSS 2.0